LED Scherm huren Sint-Niklaas

Another SeoBureau Website

Een teambuildingactiviteit met een ballonvlucht is een unieke kans om teambuilding te combineren met een leuke activiteit. Dit innovatieve idee bestaat al jaren, maar krijgt nu pas meer aandacht. Bij het overwegen van de mogelijkheden van een ballonvaart, zijn er veel verschillende overwegingen waarmee u rekening moet houden. De ballonvaart zelf zal een van deze overwegingen zijn, aangezien dit de basis zal vormen voor veel van de andere activiteiten. Het volgende artikel bespreekt teambuilding voor ballonvluchten en de unieke aspecten van deze unieke ervaring.

Ballonvaren als Teambuilding

Historisch gezien werden ballonvluchten gebruikt voor vliegshows en militaire trainingsoefeningen. Omdat de ballonnen hoger vliegen dan de menigte, krijgen toeschouwers een zeldzame kans om een luchtfoto van de aarde en de uitdagingen en prestaties van piloten en bemanning te zien. Tegenwoordig zijn ballonvluchten niet langer alleen voor degenen die in de luchtvaartindustrie zijn betrokken. Elk type bedrijf kan profiteren van ballonvluchtactiviteiten, inclusief marketingbedrijven, evenementenplanningsbedrijven en non-profitorganisaties.

Zoals hierboven vermeld, vormen ballonvluchten de basis voor veel van de andere activiteiten die op de conferentie of het evenement worden aangeboden. De algemene regel van succesvolle ballonvluchtactiviteiten is dat de deelnemers effectief moeten kunnen communiceren en om de beurt met elkaar moeten kunnen praten zonder het gebruik van fysieke telefoons of radio’s. Sommige ballonvaartmaatschappijen bieden videoconferentieservices aan, waarmee de deelnemers de videofeed vanuit het standpunt van de piloot kunnen bekijken. Deze service is vooral waardevol voor grote groepen, waar het de operator in staat stelt om honderden, zo niet duizenden mensen tegelijk visueel en audiostimulatie te geven. Bovendien worden ballonvluchten beschouwd als de beste vorm van persoonlijke interactie tussen een team mensen. In combinatie met een videoconferentieservice creëert het een unieke en onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Afhankelijk van de grootte en het type ballonvlucht, kan de deelnemers worden gevraagd om beschermende kleding te dragen, zoals een veiligheidsharnas of een speciaal ontworpen ruimtepak. Ballonvaartmaatschappijen leveren meestal al het benodigde materiaal. Als de ballonvaartmaatschappij echter een vergoeding wil vragen, zijn ze daar heel open over. Ze stellen eenvoudig de prijs vast op basis van het aantal passagiers aan boord van de ballonvaart. Over het algemeen kan een ballonvlucht tussen de twee en vijfduizend dollar kosten voor een enkele reis, afhankelijk van de grootte van de ballonvlucht en de geplande bestemming.

Als u een belangrijke teambuildingconferentie of -evenement plant, overweeg dan om een ballonvaart te huren. Veel teambuildingprofessionals zijn van mening dat ballonvluchten een van de leukste en meest effectieve methoden zijn om informatie aan deelnemers te presenteren. Naast het verstrekken van informatie, bieden ballonvluchten deelnemers de mogelijkheid om op een leuke en creatieve manier met elkaar om te gaan. Het lijdt geen twijfel dat ballonvluchten duur kunnen zijn, maar de kosten om er een te huren zijn zeker de moeite waard. Wat is een betere manier om uw medewerkers een leuke activiteit te bezorgen dan een bindingsactiviteit te creëren rond het algemene thema van het evenement?

Als uw bedrijf geïnteresseerd is in het creëren van blijvende zakelijke herinneringen, overweeg dan om een ballonvlucht te gebruiken als onderdeel van uw teambuildingoefeningen. Door een ballonvaart te huren, biedt u uw team een opwindende, creatieve manier aan om levenslange herinneringen te creëren. U zult zelfs merken dat u verwijzingen en meer vacatures zult ontvangen na de succesvolle afronding van uw teambuilding. Uw bedrijf zal zeker profiteren van de blijvende beelden die tijdens ballonvluchten worden gemaakt. Na het zien van deze unieke manier van communiceren kunnen uw medewerkers jarenlang hun ervaringen delen met

Contact

Ballonvaart. Boek een ballonvaart als cadeau. Wil je niet zelf in de mand, maar iemand verrassen met een geweldig cadeau? Dan is onze balloncheque een geweldig idee. Zo doe je een ballonvaart boven Antwerpen of een andere stad/streek cadeau. Een waardevol geschenk dat bij jong en oud in de smaak valt. Deze balloncheque kunnen we je probleemloos opsturen, maar je kunt ook in onze kantoren binnenspringen. Wij geven je graag nog wat bijkomende uitleg.

C-AIR Ballonvaart – David Spildooren
Prinses Marie-Joséstraat 5
9100 Sint-Niklaas
info@cair-ballonvaart.be
0498/12.16.41